Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

korisničke
stranice
e-mail
poslužitelji
 
Uvjeti korištenja web stranica

BRANEWEB.NET - UVJETI KORIŠTENJA

Braneweb.net vam omogućuje korištenje usluga i sadržaja na svojim stranicama po dolje navedenim Uvjetima korištenja. Uvjeti korištenja primjenjuju se na sve sadržaje i usluge Braneweb.net web stranica, domena i poddomena.

Braneweb.net ni na koji način ne odgovara za bilo kakvo oštećenje, gubitak sadržaja ili bilo kakav kvar koji je nastao zbog korištenja usluga Braneweb.net web stranica.Svi tekstovi, fotografije, video klipovi i ostali materijali / datoteke na stranicama tu su isključivo radi informiranja, zabave i razonode.


MATERIJAL NA BRANEWEB.NET STRANICAMA

Svi korisnici koji samoinicijativno pošalju neki materijal, fotografije, video fileove, tekstove, glazbu i ostale materijale, mogu biti bez vremenskog ograničenja i uvijek objavljeni na Braneweb.net stranicama. Pošiljatelji prihvaćaju da za poslane materijale neće biti isplaćen nikakav honorar. Za poslan materijal koji je zaštićen autorskim pravima Braneweb.net ne odgovara! Ukoliko skinete (downloadate) neki materijal na našim stranicama, a da je zaštićen autorskim pravima molimo da u kratkom roku izbrišete isti sa svojeg hard diska.

Materijali koji su označeni braneweb logom isključivo su vlasništvo Braneweb.net web stranica i administratora istih. Ukoliko ih želite postaviti na neku drugu web lokaciju molimo vas da navedete izvor ili ako ima watermark da ga ne skidate. Ako želite materijale sa naše stranice koristiti u neke druge svrhe molimo da nam se obratite putem kontakt adrese. Hvala.


BRANEWEB.NET LINKOVI I SADRŽAJ

Linkovi na Braneweb.net stranicama često vode na neke druge web stranice koje nemaju nikakve veze sa Braneweb.net stranicama. Braneweb.net nije odgovoran za sadržaj i linkove tih stranica.
Na našim stranicama možete pronaći i razne članke, fotografije ili neki drugi sadržaj sa drugih web stranica. Braneweb.net ne mora dijeliti mišljenje i stajalište toga sadržaja. Ispod fotografija ili nekih drugih datoteka, sadržaja objavljenih sa drugih lokacija stoji natpis izvora odnosno od kuda je isto preuzeto.

Braneweb.net web stranice imaju svoj Forum koji je besplatan i omogućuje komunikaciju i razmjenu podataka među korisnicima. Uvijete korištenja odnosno pravila Foruma možete pročitati na ovim stranicama: - Pravila Foruma!


ZAŠTIĆEN PRISTUP STRANICAMA

Neke Braneweb.net stranice mogu biti zaštićene korisničkim imenom i lozinkom (Forum, Portal, Foto-galerije...). Zbog sigurnosnih razloga, samo registrirani ili određeni Korisnici mogu imati potpuni pristup tim stranicama. Braneweb.net zadržava pravo odbiti registraciju bilo kojem Korisniku bez dodatnog upozorenja i/ili objašnjenja. Administrator/i imaju pravo u bilo kojem trenutku i bez objašnjavanja odbiti Korisniku pravo pristupa u zaštićeno područje, blokirajući Podatke o Korisniku. Braneweb.net poštuje privatnost svojih korisnika i čuva u tajnosti Vaše sigurnosne lozinke koje ste upisali pri registraciji na bilo koju Braneweb.net stranicu.


IZMJENE ILI DOPUNE UVIJETA KORIŠTENJA

Braneweb.net zadržava pravo bez prethodne najave promijeniti ili modificirati Uvjete korištenja.
Uvijeti korištenja vrijede za sve braneweb.net stranice i poddomene (npr. lenac.braneweb.net).


MARKETING

Želite li se oglašavati na našim stranicama možete nas kontaktirati putem e-adrese: kontakt@braneweb.net i poslati ćemo Vam sve potrebne dokumente i informacije vezane uz marketing odnosno oglašavanje na našim web stranicama..


KONTAKT ADRESE:

Odgovore na Vaša pitanja i sve ostale informacije možete dobiti putem kontakt forme na našoj kontakt stranici ili na ispod navede e-adrese:
Rijecani.com - izdvojeno:

GRAD RIJEKA NEKADA
Stare fotografije, slike, razglednice Rijeke
GRAD RIJEKA DANAS
Fotografije Rijeke u novije vrijeme
GRAD RIJEKA NEKAD I DANAS
Usporedba fotografija grada nekad i danas
Linkovi...
PORTALI
DRUŠTVENE MREŽE
OPERATERI
RAZNO
website dizajn: © website by Braneweb.net 2007. ©
SVA PRAVA PRIDRŽANA